Instrumenten huren

Wij verhuren strijkinstrumenten zowel voor kinderen als volwassenen. De instrumenten worden samen met strijkstok en koffer verhuurd. We stellen elk instrument persoonlijk en profesioneel af, zodat u het instrument optimaal kunt bespelen. Dit betekent: wij schaven de toets, passen het bruggetje aan, zetten een nieuwe stapel, snijden een nieuwe kam en reguleren de klank van het instrument.

We hebben helaas vaak moeten vaststellen hoe slecht afgestelde instrumenten het spelen bemoeilijken. Bel ons, of e-mail ons om een afspraak te maken. Wij maken voor u tijd om u in harmonie te brengen met uw nieuw instrument. De minimumhuurperiode is 3 maanden. Het omruilen van de grootte is altijd mogelijk na het maken van een afspraak.

Bent u niet zeker of een strijkinstrument wel iets voor u is? Maak dan gebruik van een proefmaand. Neem een paar proefuurtjes en beslis daarna of u voor langere tijd wil huren.

ÖFFNUNGSZEITEN

 

Am Freitag, dem 22.05.2020 bleibt unsere Werkstatt geschlossen.

 

Auf Grund der aktuellen Lage ist ab dem 17.03.2020 und auf unbestimmte Zeit der Besuch unserer Werkstatt nur noch nach vorheriger telefonischer Vereinbarung möglich.

 

Sollten Sie niemanden erreichen schreiben Sie uns bitte eine Email.

 

Vielen Dank für Ihr Verständnis.

 

 

Telefon:

+49 (0)241 47584702

 

Email:

info@vitula.org

Druckversion Druckversion | Sitemap
© Vitula Huppertz Verstraeten GbR